Friday, May 22, 2009

HAPPY 2ND ANNIVERSARY


Wedding Songs widget by 6L & Daxii
From This Moment On (Shania Twain) (I do swear that I’ll aways be there. I’d give anything and everything and I will always care. through weakness and strength, happiness and sorrow, for better or worse, I will love you with ever beat of my heart.) From this moment life has begun From this moment you are the one Right beside you is where I belong From this moment on From this moment I have been blessed I live only for your happiness And for your love I’d give my last breath From this moment on I give my hand to you with all my heart Can’t wait to live my life with you, can’t wait to start You and I will never be apart My dreams came true because of you From this moment as long as I live I will love you, I promise you this There is nothing I wouldn’t give From this moment on You’re the reason I believe in love And you’re the answer to my prayers from up above All we need is just the two of us My dreams came true because of you From this moment as long as I live I will love you, I promise you this From this moment I will love you as long as I live From this moment on Actually dh lama i nak cari this lyrics tau....asik terlupa jer..so dpt jgkla akhirnya..thanks to googles senang keja i..fyi..lagu nie sebenarnya..especially for my 2nd anniversary yg tak berapa lama jer lg..i like this song so much..Abg,i dedicate this songs to you.. 26 Mei setiap tahun amat bermakna buat i..tarikh 26 Mei 2007 menjadi tarikh keramat sebab hari itulah i selamat disatukan sebagai seorang isteri kepada Mohd Rasidi Bin Mat Nasir..suami yg tersayang.. Setelah 2 tahun,i bergelar isteri bnyk sungguh dugaan,rintangan dan pengorbanan yg i dan suami tempuhi..semua ini menuntut kesabaran dan keimanan yg sangat kuat..yang paling membahagiakan,perkahwinan kami lebih diberkati dengan kehadiran cahaya mata yg pertama seorang puteri,Dhia Farhana Zahra & penantian cahaya mata kami yg ke-2.. InshaAllah,pada akhir bln september tahun ini..Alhamdulilah aku bersyukur dengan kurniaanMu Ya Allah.. Kepada suamiku Mohd Rasidi, Selamat Ulangtahun Perkahwinan kita yg ke-2.. Semoga perkahwinan yg kita bina ini kekal bahagia dan diberkati Allah selamanya.. love u so much.. Your Wife, Nurul Nadiatul Ulfa

3 comments:

YB Sidi said...
This comment has been removed by the author.
YB Sidi said...

Kepada isteriku yang tercinta,

sungguhpun sayang jauh di mata, namun dirimu terlalu dekat dengan abang, thanks for the dedicated song..abg suka gak lagu nih ;)

abg jugak nak ucapkan selamat hari ulangtahun perkahwinan kita yg ke2.kehadiran syg dan Dhia dlm hiduop abg sgt2 memberi erti yg mendalam dlm diri abg.

Thanks for everything.Semoga jodoh kita kekal hingga ke akhir hayat.Amin

Love u much2 more,
Sidi

niza said...

suker3 hihi...