Wednesday, October 20, 2010

say no to "CIGARETES"

SyukurAlhamdulillah...ada cerita gembira yg saya nak kongsi disini...hubby saya dah berhenti merokok yeahhhh...hehehe..saya sgt ggembira dengan keputusan hubby bila dia berazam bersunguh2 nak berhenti merokok..selalulah jgk saya nie memberi kata2 nasihat tapi dia cuma cakap ok2...x benti jgkpun..tp saya cukup terharula bila dia ckp dia betul2 nak benti mrokokkan kali nie...kita sbgai isteri beri dia kata2 semangat jelakan..yg penting nawaitu dan keazaman hubby...walaupun dia macam risau,ialah takutlah..berhenti secara mendadak jekan..takut2 ada effect lain,cam naik badan,sesak nafas ke,but so far saya tnya dia ok je setakat nie..makan pun cam biasa je...semoga niat hubby utk benti merokok nie di berkati oleh Allah..aminnn..

1 comment:

d great bowler. cehh. said...
This comment has been removed by the author.