Tuesday, January 3, 2012

No more Pampers n Milk Bottles yeahhhhh


Puteri sulungku,yang kini nak masuk 4 tahun..Alhamdullillah..Kakak skrg ni dh x pakai pampers sepenuhnya..selalu tu bila mlm nak tido je minta pakaikan pampers..so now tidak lg..Lagi satu kakak dh berjaya berhenti menyusu botol..now dia hanya minum milo @ horlick dengan cup sahaja...wah itu cukup menggembirakan mama dan abah cos rasa sebelum ni susah sgt nak suruh dia berhenti minum susu dalam botol...x sangka dia bleh berhenti secepat ini...Well done my dear,mama ngan abah bangga sgt ngan kakak..

cantik tak pic ni?

selipar kesayangan...purple colour lg..

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini