Tuesday, January 3, 2012

Penutup Cerita Tahun 2011

Cuti-cuti Malaysia-Melaka Bandar Bersejarah
Tarikh : 24/12/2011 hingga 26/12/11

Percutian yg x dirancang langsung,main gamble je turun Melaka wei,dengan hotel x bookingnya..menggagau mencari hotel yg still available...maklumlah tgh peek seasons..Krismas..hihi..giler btuii mama ngan abah ni..Saat2 yg best masa time nk cari hotel seluruh pelusuk ceruk rantau bandar Melaka di redah hanya berpandukan GPS yg kengkadang membantu dan ada masa leh buat kita naik angin...perghhh..akhirnya dapat jgk hotel.... Tempat makan di Melaka x banyak sgt..apa2pun ..Alhamdullilah..Soooo..Happy Holidays...Layan gambar k...




dalam keta..anak2 x leh duk dendiam..esp.si kenit tu...tgh on the way g cari hotel

Dalam bilik hotel

Di hotel


Beca...World...seronok tau naik beca ni..siap ada mp3..lagu best2..
anak2 suka naik beca ni..berkali2 lak nak naik...Masa ni bwk anak2 berjalan mlm...cos mlm happening mlm krismas..bunga api...jalan2 @Jonker Walk,bnyk jualan brangan antik..



A Famosa

Ehhh..tetiba je dh siang..besok paginya turun ke Bandar Melaka River Cruise.Tempat Counter.
Aktiviti pertama menaiki Cruise..
Tiket untuk dewasa- RM 10/-
 kanak2 2 tahun ke atas -Rm 5/-


Dlm Boat River Cruise..menarik lah naik bot ni..


Pemandangan yg sangat indah ketika menyusuri kiri dan kanan River..


dlm boat

Dataran Sungai Melaka




Abah pangku si kenit tido..Masa ni tgh tunggu nak naik Menara Taming Sari..


Q yg sgt panjang....


asyik tgk jet Taming sari mendarat...

huhu...peace no war...ni sape yg amikkan gambo ni..ni lah keja kakak Dhia,
bila mula bosan minta kamera nk take pic..still lum dpt naik...

yehhhhh...dh dapat naik akhirnya...

hehe..Masa ni mama control..
tetiba dtg perasaan cuak saat Jet Taming sari naik ke atas..
takut seiiii...


View dari atas Menara Taming Sari

Dataran Pahlawan dari Menara Taming Sari

@ Dataran Pahlawan



1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini