Wednesday, May 4, 2011

photoshoot anak beranak

Hai..hari nie saje2 je ajak anak2 bergambo suke suki..ahaks..x de keje btul erk..pada mr hubby,jgn mare ye tak dapat nk join sekaki..maybe we can do it again next time..Saya dan hubby memang ada berhajat nak wat satu sesi photoshoot outdoor satu family nnt,menggunakan profesional cameraman..tapi kena tunggu baby farissa besar ckitla..

tis is our lovely pic...


hehehe..masa bergambo ni..mood kakak sukalah bergambo ala2 princess..mood Raziq lak..x nak sgt bergambar..org suruh pandang camera ntah manalah dia pndang bape kalilah take shoot..mood farissa x bnyk ragam ikut je rentak mamanya yg over ni..hihi..mood mama lak happy cos dapat spent time ngan anak2 macam ni selalu..to all my babies Dhia,Raziq n Farissa mama love u all so much u ar my precious ever.... 
i love tis moments....

1 comment:

✿❤Pn Niza❤✿ said...

bestnye.. meriah nmpak ramai anak2... heheheeee.. tumpang happy :)