Wednesday, June 16, 2010

Dapat Awards lagi dan kena Tag

Yezzaa!!saya terima awards dan kena tag sekaligus..baru hari nie saya berkesempatan nak amik awards dan nak wat entry...Actually saya kena jawab soalan tag yang sama dari dua blogger yg saya sayangi nie..so saya combine jawapan nyer to  All in 1 entry je yea..Thanks to CIK SUE
 yg cantik manis...dan NIZA ..
lets check out guys...

Soalan 1


Adakah anda rasa HOT..?


Jawapan 1
Saya x plak rasa diri saya HOT...tapi memang saya tgh  hot dek kepanasan yg melanda skrg nie...duk dpn kipas je nie....hehehe..  


Soalan 2


Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?


Jawapan 2















Soalan 3


Cerita pasal gmbar nih..?


Jawapan 3


For This Wallpaper im using DESKTOP NEXUS. This pic story about "Heart made out of water" its 3D and CG pic..its looks the Heart alive,very nice pic,amazing ,too cool and I love how this looks.

Soalan 4


Kali terakhir makan PIZZA..?


Jawapan 4


Last makan PIZZA hari tu masa saya baru lepas habis pantang anak kedua...balas dendam..masa saya tgh ngandungkan anak kedua saya x suka langsung makan PIZZA,padahal sayalah ratu PIZZA esp.Deli wings...


Soalan 5


Lagu terakhir anda dengar..?


Jawapan 5


Lagu "Twinkle Twinkle Little Star"merupakan lagu kegemaran anak2 saya dlm keta dan kat umah''
Boring je..apa nak buat layankan jelah...hehehe

Soalan 6


Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?


Jawapan 6


Masak Nasi,goreng sayur,goreng ayam dan apalagi makanlah..sebelum anak2 bangun tido..kita makan dulu...jemput makan...


Soalan 7


Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?


Jawapan 7


sayang @ yang (hubby), Mama(anak-anak), Nadia  (mak dan Abah), akak (adik beradik), untie nadia (anak sedara belah saya),cik Nurul (anak sedara belah hubby), Yul dan Kak Nurul (sepupu sepapat) nekcu..(cucu sedara) Nurul (kengkawan)...


Soalan 8


Tag lagi 5 orang...


Jawapan 8


1. DANYTA


2. MRS JAMAL

3. TINA

4. ASHYA ZAIN

5.MAYA


Soalan 9

Siapa orang no. 1...?

Jawapan 9

Seorang blogger yang comei lote..baru jadi follower dah kena tag..


Soalan 10

Katekan sesuatu pada orang no. 5...?

Jawapan 10

She is my ex officemate..minat kami sama dlm membuat kek..hope kita akan berkerjasama nnt..inshaAllah


Soalan 11

No.3 ade hubungan ape dengan sape...?


Jawapan 11

Dia merupakan sahabat dan kawan sekolah saya..


Soalan 12


Bagaimana pulak dengan no.2...?


Jawapan 12


Dia adalah salah seorang follower saya..


Soalan 13


Kata2 cinta dengan orang no.4...?


Jawapan 13


Dia juga salah seorang daripada follower saya ...saya sayang semua follower2 saya..general statement


Soalan 14

Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag
Jawapan 14


1. Seorang yang cute..dan bakal mendirikan rumahtangga dengan insan tersayang..
2. Seorang blogger yg sgt sempoi...
3. Sahabat saya yg baik hati..dan mempunyai semangat yg tinggi
4. Blog dia menarik dan cool..
5. Sgt berminat dalam membuat kek...


ok ini sajala jawapan yg dapat saya berikan kepada yang tag saya hope u all puas ati erk...
to all my follower yg lama @ yang baru terima kasih kerana sudi menjadi kawan dan follower saya...sayang anda semua...

So,apalagi rakan-rakan blogger saya yang saya TAG...hehehe..sudi-sudikanlah menjawab soklan TAG saya nie ye...Hope uols enjoy....mmuahhh...Assalamualaikum..

2nd award yang saya terima nie di beri khas oleh MISZ NIERAH



3rd award from the same bloggers..TAG nyer nnt saya akan wat entry di lain hari....


3 comments:

sue said...

yeay!! da wat.. sukE3..HEHE..

len kali leh la bg tag bykbyk..hehe..

Maya Ariffin said...

Alamak.. tang ni yg slow sket ni.

Maya Ariffin said...

done finally! fuhhh..