Wednesday, July 14, 2010

My Junior Photographer


Baru tadi  saya checklah photos kat H/P N97 saya..Ya Allah saya check2 punyalah bnyk gambo yg saya rasa saya x amik..ntah apa2 gambo dan position tunggang terbalik saya nengok..patutla my phone slow je..selidik punya selidik...ermmm dh kenal pasti rupa2nya.semua nie adalah hasil kerja seni kreatif si kakak...
 siap cakap hah kan kakak take picture hari tu...
-
-
-
-
-
-
-
taraaaaaa nie lah sebahagian gambo yg saya upload.. kat dalam henset ada bnyk lagi...
-
-
-
-
-
baby doll...

laptop dia...
botol air dia sendiri dia amiknya

nie tangan adiknya yg sedang tido dia amiknya

botol susu adik

2 comments:

Cik Shiqa said...

hehe nice la dia pndai amek gmbr :)

Emisu said...

oklah tu. My girl pun suka sangat ambil gambar lately. Mengalahkan jurugambar profesional.